Haaland leder Norge til seier over Kypros: Euro 2024 kvalifisering

I en spennende kamp som holdt fansen på kanten av setet, ledet Erling Haaland Norge til en avgjørende 4-0 seier over Kypros, og holdt deres EM 2024-kvalifiseringshåp i live. Manchester City-spissen viste frem sitt eksepsjonelle talent ved å score to mål i løpet av syv minutter i løpet av andre omgang, noe som tok hans tall i kvalifiseringsrundene til seks.

Kampen, som ble holdt i Larnaca, så Norge dominere banen med en sterk prestasjon. Ved siden av Haaland fant også Alexander Sorloth og Fredrik Aursnes nettmaskene, og bidro til lagets seier. Seieren har plassert Norge på tredjeplass i gruppe A, bak lederne Skottland med fem poeng og Spania med to poeng. Den kommende kampen mot Spania i Oslo er avgjørende for Norge, da en unnlatelse av å vinne ville sikre Skottlands kvalifisering.

Til tross for tapet viste Kypros spenst gjennom hele kampen. Imidlertid har de ennå ikke sikret seg en seier i EM 2024-kvalifiseringen, etter å ha tapt alle seks kampene så langt. Kampen fikk også en prisverdig prestasjon fra Norges Oscar Bobb, som fikk sin internasjonale seniordebut. Haalands to mål ble skilt med bare åtte minutter i andre omgang etter at Villarreals Alexander Sorloth hadde åpnet scoringen i første omgang.

Seieren etterlater Norge i en lovende posisjon, med skjebnen i EM 2024-kvalifiseringen hengende i en tynn tråd. De kommende kampene blir avgjørende, og fans verden over venter spent på om Norge kan sikre seg plassen i turneringen.